Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

"Influence väljer att konskvent använda ljungbergsgården för alla våra träningar, för de har som en av få konferensarrangörer den unika förmågan att vara 100% kundanpassade trots att de alltid har hög beläggning. Den fantastiska miljön är också till er fördel men det är kundanpassningen som är viktigaste för oss."
Göran Hollsten, Senior konsult. Influence AB

"Möjligheten att skräddarsy arrangemang och med er stora kapacitet att ta emot stora grupper gör att vi gärna väljer er till detta.
Sedan är ni himla trevliga och flexibla rent allmänt! ;-)"

Agneta Cohen, 
Executive assistant. AB Fortum Värme

"Vi återkommer till Ljungbergsgården på grund av den trivsamma familjära stämningen som är på gården, närheten till både skärgård och storstad, och att ingenting är omöjligt. Ljungbergsgården och dess personal sätter guldkant på vistelsen.”
Lena Sager, produktspecialist/Akademiansvarig. Medical Device, Meda Sverige

"Det är viktigt för oss är att kursplatsen rätt igenom stödjer det vi gör så att deltagarna kan ha fokus på sin utveckling och sina mål och vara nästan omedvetna om att kursstället bidrar till det. Ljungbergsgården lyckas mycket bra med det; att vara nära utan att tränga sig på och att ha bra service utan att ta över."
Kurt Karlsson, Core Code International AB

"En pärla som ger skärgårdskänsla och avskildhet trots närhet till storstaden. Enkelhet i kombination med omvårdnad och god och vällagad mat, skapar hemkänsla. Miljön och omgivningen är vacker under alla årstider och möten i den vedeldade bastun med vidunderlig utsikt, ger mervärde till konferensen"
Marita Delvert, Personalchef vid Svenska Kommunförbundet och Landstingsförbundet

"Fantastisk service, personal, miljö och lokaler på Ljungbergsgården gjorde Meda's konferensvecka oförglömlig. Vi kunde verkligen känna oss avslappnade och "som hemma¨! Tack alla på Ljungbergsgården!"
Helene Kahlau, Marknadsassistent, Meda AB

"Besöket hos Er gav härliga stänk av skärgården i stilla vinterskrud. Skön brasa, avkopplande bastubad med is på badstegen masserade vår kropp och själ. Vår viktiga årsplanering skedde i en underbar miljö som skapar förutsättningar  för ett ännu bättre omhändertagande och bemötande av våra patienter."
Akut- och Traumasektionen Karolinska Sjukhuset
Lars I Eriksson, sektionschef


Hej! Tack för en ny, mycket trevlig vistelse hos er!
Här kommer 5 starka skäl till varför vi väljer Ljungbergsgården som konferensställe:
1. Nära Stockholm och Nacka Strand (där vi har kontor)
2. Miljön med grosshandlarvilla nära vattnet är både rofylld och kreativ
3. Personligt och trevligt bemötande
4. Himmalagad mat
5. Rätt prisnivå
Bästa hälsningar//Jörgen Hansson, Key Account Manager, Telia Sverige AB

Senast publicerad: 151203 | Powered by SiteSmart